USB 10 Point kapasitif Toel layar 14 inci, kasaluyuan Strong

Pondok Description:

14inch USB Capacitive Multi Touch Panel for vending machine with touch screen Basic specification: Size 14 inch Total thickness 2.4±0.3mm Outline of Cover Lens 335*200±0.3mm Outline of ITO Sensor 330*195±0.3mm Viewing Area 311*176±0.3mm Active Area 314*179±0.3mm Interface USB Input voltage 5V Response time 10ms Report rate 100 HZ Input method Hand writing or capacitive pen Transmittance ﹥85% Package list 14 inch Touch panel,controller board and USB cable Advanta...


  • Tempat Asal: Cina
  • Ngaran brand: q-rampa
  • Sertifikasi: CE, Rohs, FCC
  • Harga: badami
  • Rincian bungkusan: pakét ékspor Standar
  • Pangiriman Time: 10-15days
  • Sarat pembayaran: T / T
  • Suplai Kamampuhan: 20K PCS / bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    14inch USB kapasitif Multi Toel Panel pikeun vending mesin kalawan layar toél

    spésifikasi dasar:

    ukuran 14 inci
    total ketebalan 2.4 ± 0.3mm
    Outline of Cover lénsa 335 * 200 ± 0.3mm
    Outline of Ito sénsor 330 * 195 ± 0.3mm
    nempo Area 311 * 176 ± 0.3mm
    Area aktip 314 * 179 ± 0.3mm
    panganteur USB
    tegangan input 5V
    waktos respon 10ms
    laporan laju 100 Hz
    metodeu input tulisan leungeun atawa kalam kapasitif
    Transmittance > 85%
    daftar pakét panel Toel 14 inci, dewan controller sarta sambungan kabel USB

    Kauntungannana s:

    • Kacida Cekap Produksi Line.
    • Dioptimalkeun Laju ngahasilkeun.
    • Resolusi pangluhurna, sénsitip & Fast Tanggapan.
    • Dioptimalkeun Kamampuh Produksi
    • Tinggi Suhu Prosés kamampuhan.
    • Enhanced durability na Reliability.
    • Fasilitas profésional & Desain Alus.
    • OEM ditarima.

    Waktos pangiriman:

    • Sampel dina stock: 1 ~ 3 days digawé
    • proyék ngaropéa: 10 ~ 15days keur sampel
    • Produksi masal: 10 ~ 18days

    Projected kapasitif Toel panel:

    • Projected panels touch kapasitif nu diwangun ku dua lapisan paralel di Ito tapi, tapi teu saperti panels résistif touch heubeul na mirah, lapisan Ito dina panel touch kapasitif projected anu disegel antara dua lembar sagelas ku hiji napel optik jelas.
    • Aya celah hawa antara lapisan kawas dina panel touch résistif.
    • The pola dina dua lapisan Ito paralel ngabentuk grid of kapasitor.
    • Widang listrik tina kapasitor ieu projected ngaliwatan lapisan luhur kaca.
    • Lamun pamaké tempat ramo deukeut beungeut luhur panel touch, éta pasangan kalayan widang listrik.
    • gandeng kieu robah capacitance tina sababaraha sahiji kapasitor dina sakuriling ramo.
    • Hiji algoritma ngarobah parobahan ieu dina capacitance kana lokasi sapanjang sumbu X sarta Y tina panel.

    gambar teknis:

    USB 10 Point kapasitif Toel layar 14 inci, kasaluyuan Strong

    USB 10 Point kapasitif Toel layar 14 inci, kasaluyuan Strong


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !
    WhatsApp Online Chat !