Kandel Cover lénsa USB kapasitif Multi Toel layar pikeun 15,6 "Toel Screen Monitor

Pondok Description:

Thick Cover Lens USB Capacitive Multi Touch Screen for 15.6″ Touch Screen Monitor Product Specification: Size: 15.6inch Total Thickness: 2.4±0.3mm Outline of Cover Lens: 386.81*237.12±0.3mm Outline of ITO Sensor: 360.72*212.82±0.3mm Viewing Area: 345.23*194.54±0.3mm Active Area: 348.23*197.54±0.3mm TP Structure: G+G Controller: ILITEK, WEIDA, EETI, Silicon Works etc.(Optional) Cover glass thickness: 1.1mm,1.8mm,2mm,3mm,4mm,5mm,6mm (Optional) Cover glass treatments: ...


  • Tempat Asal: Cina
  • Ngaran brand: q-rampa
  • Sertifikasi: CE, Rohs, FCC
  • Harga: badami
  • Rincian bungkusan: pakét ékspor Standar
  • Pangiriman Time: 10-15days
  • Sarat pembayaran: T / T
  • Suplai Kamampuhan: 20K PCS / bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Kandel Cover lénsa USB Kapasitif Multi Toel layarpikeun 15,6 "Toel Screen Monitor

    Spésifikasi produk:

    ukuran: 15.6inch
    Total ketebalan: 2.4 ± 0.3mm
    Outline of Cover lénsa: 386.81 * 237.12 ± 0.3mm
    Outline of Ito sensor: 360.72 * 212.82 ± 0.3mm
    Nempo Area: 345.23 * 194.54 ± 0.3mm
    Aktif Area: 348.23 * 197.54 ± 0.3mm
    Struktur TP: G + G
    controller: ILITEK, WEIDA, EETI, Silicon Works jeung sajabana (Goréng)
    Panutup ketebalan kaca: 1.1mm, 1.8mm, 2mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm (Goréng)
    Panutup perlakuan kaca: AG, AR, AF, Pasrah (Goréng)
    panganteur CTP: USB
    Sistem operasi: Win7, Win8, Win10, WCE, Android, Linux, XP
    Gawe bareng suhu sarta kalembaban: -20 ° C ~ 70 ° C, 20 ~ 85% RH, non-condensing
    lingkungan neundeun jeung kalembaban: -30 ° C ~ 80 ° C, 20 ~ 85% RH, non-condensing
    transparansi ≥85%
    waktos respon: <10ms
    ngurangan ESD Air: 8KV
    ESD Kontak ngurangan: 4KV
    Pen nganiaya hirup: ≥10,000,000 / titik
    Pen ngageser durability: ≥500,000 kali
    Ramo hirup Toel: ≥35,000,000 kali
    certifications: CE, FCC, Rohs
    rasio aspék: 16: 9
    Laporan laju: 100HZ
    metodeu input: Ramo atawa kapasitif kalam
    jaminan: 1 Taun

    kapasitif Toel layar :

    layar rampa kapasitif pisan béda jeung layar résistif touch tradisional. Lamun layar rampa résistif jalan, anjeun ukur bisa nangtoskeun hiji titik touch. Tur upami aya dua atawa leuwih titik touch, anjeun moal bisa nyieun nu judgments katuhu. Jadi layar rampa résistif lumaku ngan pikeun nangtoskeun hiji lampah mudah kayaning klik, sered tur teundeun. Layar multi-rampa kapasitif tiasa terurai kabaran pamaké kana colleting sinyal multi-titik na nangtukeun signifikansi sinyal, sarta ngabéréskeun judgments of Peta kompléks. Leuwih ti éta, Anjeun bisa ngarasakeun eta mun anjeun enteng toél kapasitif panel sensor kabaran projected. durability hadé, leuwih ti 90% laju pangiriman lampu, transparansi tinggi ti layar résistif touch tradisional anu kaunggulan produk urang.

    Waktos pangiriman:

    • Sampel dina stock: 1 ~ 3 days digawé
    • proyék ngaropéa: 10 ~ 15days keur sampel
    • Produksi masal: 10 ~ 18days

    FAQ:

    • Q. Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?
    • A: Urang aya pabrik.
    • Q. Teu produk Anjeun gaduh CE & Rohs sertipikat?
    • A: Sumuhun.
    • Q. Naon metoda pengiriman barang?
    • A: Ku laut / hawa / express nu metodeu pikeun dipaké dina dasar syarat customer urang.
    • Q. Naon metodeu mayar?
    • A: T / T, 30% deposit saméméh produksi, kasaimbangan saméméh kiriman.
    • Q. Naon ukuran layar toél tiasa rancang?
    • A: 3,5 "pikeun 65", ukuran badag anu nalungtik jeung berkembang.

    aplikasi:

    • Noel layar Sadaya dina hiji kompiuter
    • Screen laptop Toel
    • Mesin Pos
    • Industri Control Industrial
    • Touch Monitor
    • kios informasi
    • Kaulinan, lotre ect
    • pamasaran multimedia
    • Perbankan / Fanancial System
    • Toel Table

    Gambar teknis:
    Kandel Cover lénsa USB kapasitif Multi Toel layar pikeun 15,6 "Toel Screen Monitor

    Kandel Cover lénsa USB kapasitif Multi Toel layar pikeun 15,6 "Toel Screen Monitor


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !
    WhatsApp Online Chat !