19 "industri kapasitif Multi Toel Sarung rojongan layar pikeun Toel kios

Pondok Description:


  • Tempat Asal: Cina
  • Ngaran brand: q-rampa
  • Sertifikasi: CE, Rohs, FCC
  • Harga: badami
  • Rincian bungkusan: pakét ékspor Standar
  • Pangiriman Time: 10-15days
  • Sarat pembayaran: T / T
  • Suplai Kamampuhan: 20K PCS / bulan
  • jéntré produk

    Tags produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !
    WhatsApp Online Chat !