18,5 "Toel Panel waterproof kalawan ILITEK atanapi EETI controller Board kalayan jenis COB

Pondok Description:

Detailed Product Description Size: 18.5 Inch Structure: 3mm Cover + 1.1mm ITO Sensor Interface: USB OS Supported: Win7, Win8, Win10, XP, Android, Linux, WCE Color: Black Chipset: EETI, ILItek 18.5″ Waterproof Touch Panel with ILItek & EETI controller board Specification 1 Viewing area 410.8*231.4mm 2 OD of cover lens 446.05*271.18mm 3 AA of ITO sensor 413.8*234.4mm 4 OD of ITO sensor 427.1*249.68mm 5 Structure 3mm cover lens+1.1mm ITO sensor 6 Chipset ILItek,...


  • Tempat Asal: Cina
  • Ngaran brand: q-rampa
  • Sertifikasi: CE, Rohs, FCC
  • Harga: badami
  • Rincian bungkusan: pakét ékspor Standar
  • Pangiriman Time: 10-15days
  • Sarat pembayaran: T / T
  • Suplai Kamampuhan: 20K PCS / bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Lengkep Pedaran Produk
    ukuran: 18,5 inci struktur: Cover 3mm + 1.1mm Ito sénsor
    panganteur: USB OS dirojong: Win7, Win8, Win10, XP, Android, Linux, WCE
    warna: hideung Chipset: EETI, ILItek

    18,5 "Toel Panel waterproof kalawan ILItek & EETI controller dewan

    spésifikasi

    1 nempo aréa 410,8 * 231.4mm
    2 OD tina lensa panutup 446,05 * 271.18mm
    3 AA tina sensor Ito 413,8 * 234.4mm
    4 OD tina sensor Ito 427,1 * 249.68mm
    5 struktur lensa panutup 3mm + sensor Ito 1.1mm
    6 Chipset ILItek, EETI
    7 Transmittance ≥85%
    8 teu karasa leuwih ti 7H
    9 lingkungan gawé -10-60 ℃
    10 lingkungan gudang -10-65 ℃
    11 titik Toel 1-10 titik dumasar OS

    prosés ngembangkeun

    • Nampi file teknis customer urang, kaasup PCAP gambar, spésifikasi LCD.
    • Nyarankeun produk baku atanapi ngaropea produk dumasar kana sarat customer urang.
    • Tawaran rékayasa gambar pikeun konfirmasi sarta eusian formulir tajongan-off proyék.
    • Jieun sampel dumasar kana gambar dikonfirmasi.
    • Debug sampel dumasar kana informasi dina formulir tajongan-pareum, tetep dina FW.
    • Kirim surélék sampel ka konsumén pikeun konfirmasi. Nawiskeun sagala ngarojong teknis sareng nu customer bakal ngantep panels touch dianggo ogé.
    • Produksi Pilot.
    • produksi masal

    kaunggulan

    • Fisik tempered kaca panutup, ngarojong bal tina 500g ragrag kana puseur ti 1.3m jangkungna.
    • Enhanced durability jeung reliabilitas
    • buktina cai, anti ledakan.
    • fasilitas profésional jeung desain unggulan
    • Dioptimalkeun Kamampuh Produksi
    • Dioptimalkeun Kamampuh Produksi

    Waktos prosés

    • Pikeun barang di stock, 2-3 poé sanggeus PO.
    • Keur sampel ngaropéa, 15 poé sanggeus konfirmasi tina gambar rékayasa.
    • Pikeun ngahasilkeun massa, 18-20 poé sanggeus PO.

    jasa kiriman

    FedEx, DHL, UPS, TNT, Aramex jsb

    rékayasa gambar

     

    18,5 "Toel Panel waterproof kalawan ILITEK atanapi EETI controller Board kalayan jenis COB

     

    18,5 "Toel Panel waterproof kalawan ILITEK atanapi EETI controller Board kalayan jenis COB

     

     

    18,5 "Toel Panel waterproof kalawan ILITEK atanapi EETI controller Board kalayan jenis COB


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !
    WhatsApp Online Chat !