15,6 "Cai lalawanan kapasitif Toel Panel kalawan fisik Tempered Cover Kaca

Pondok Description:

Detailed Product Description Size: 15.6 Inch Structure: 1.1mm Cover + 0.7mm ITO Sensor (G+G) Interface: USB OS Supported: Win7, Win8, Win10, XP, Android, Linux, WCE Color: Black Chipset: ILItek, EETI  15.6″ Water resistance Capacitive Touch Panel with Physically Tempered Cover Glass Specification: 1 Viewing area 295.02*166.57mm 2 OD of cover lens 354*226mm 3 AA of ITO sensor 296.8*168.3mm 4 OD of ITO sensor 323.65*201mm 5 Structure 6mm cover lens+1.1mm ITO sensor ...


  • Tempat Asal: Cina
  • Ngaran brand: q-rampa
  • Sertifikasi: CE, Rohs, FCC
  • Harga: badami
  • Rincian bungkusan: pakét ékspor Standar
  • Pangiriman Time: 10-15days
  • Sarat pembayaran: T / T
  • Suplai Kamampuhan: 20K PCS / bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Lengkep Pedaran Produk
    ukuran: 15,6 inci struktur: 1.1mm Cover + 0.7mm Ito sensor (G + G)
    panganteur: USB OS dirojong: Win7, Win8, Win10, XP, Android, Linux, WCE
    warna: hideung Chipset: ILItek, EETI
     15,6 "Cai lalawanan kapasitif Toel Panel kalawan fisik Tempered Cover Kaca

    spésifikasi:

    1 nempo aréa 295,02 * 166.57mm
    2 OD tina lensa panutup 354 * 226mm
    3 AA tina sensor Ito 296,8 * 168.3mm
    4 OD tina sensor Ito 323,65 * 201mm
    5 struktur lensa panutup 6mm + sensor Ito 1.1mm
    6 Chipset ILItek, EETI
    7 Transmittance ≥85%
    8 teu karasa leuwih ti 7H
    9 lingkungan gawé -10-60 ℃
    10 lingkungan gudang -10-65 ℃
    11 titik Toel 1-10 titik dumasar OS.

    Projected panel Toel kapasitif:

    • Projected panels touch kapasitif nu diwangun ku dua lapisan paralel di Ito tapi, tapi teu saperti panels résistif touch heubeul na mirah, lapisan Ito dina panel touch kapasitif projected anu disegel antara dua lembar sagelas ku hiji napel optik jelas.
    • Aya celah hawa antara lapisan kawas dina panel touch résistif.
    • The pola dina dua lapisan Ito paralel ngabentuk grid of kapasitor.
    • Widang listrik tina kapasitor ieu projected ngaliwatan lapisan luhur kaca.
    • Lamun pamaké tempat ramo deukeut beungeut luhur panel touch, éta pasangan kalayan widang listrik.
    • gandeng kieu robah capacitance tina sababaraha sahiji kapasitor dina sakuriling ramo.
    • Hiji algoritma ngarobah parobahan ieu dina capacitance kana lokasi sapanjang sumbu X sarta Y tina panel.

    prosés ngembangkeun:

    • Nampi file teknis customer urang, kaasup PCAP gambar, spésifikasi LCD.
    • Nyarankeun produk baku atanapi ngaropea produk dumasar kana sarat customer urang.
    • Tawaran rékayasa gambar pikeun konfirmasi sarta eusian formulir tajongan-off proyék.
    • Jieun sampel dumasar kana gambar dikonfirmasi.
    • Debug sampel dumasar kana informasi dina formulir tajongan-pareum, tetep dina FW.
    • Kirim surélék sampel ka konsumén pikeun konfirmasi. Nawiskeun sagala ngarojong teknis sareng nu customer bakal ngantep panels touch dianggo ogé.
    • Produksi Pilot.
    • produksi masal

    kaunggulan:

    • Fisik tempered kaca panutup, ngarojong bal tina 500g ragrag kana puseur ti 1.3m jangkungna.
    • Enhanced durability jeung reliabilitas
    • buktina cai, anti ledakan.
    • fasilitas profésional jeung desain unggulan
    • kapasitas produksina dioptimalkeun
    • Dioptimalkeun laju ngahasilkeun produksi.

    aplikasi:
    Pabrik Automation
    Industrial Control
    Equipment Médis
    Retail kios
    Otomatis Industri
    terminal Pos
    Financial - ATM & Bill Pay kios
    Waktos prosés:

    • Pikeun barang di stock, 2-3 poé sanggeus PO.
    • Keur sampel ngaropéa, 15 poé sanggeus konfirmasi tina gambar rékayasa.
    • Pikeun ngahasilkeun massa, 18-20 poé sanggeus PO.

    jasa kiriman:
    FedEx, DHL, UPS, TNT, Aramex jsb
    Rékayasa gambar:

    15,6 "Cai lalawanan kapasitif Toel Panel kalawan fisik Tempered Cover Kaca
    15,6 "Cai lalawanan kapasitif Toel Panel kalawan fisik Tempered Cover Kaca

    Alus waterproof:

    15,6 "Cai lalawanan kapasitif Toel Panel kalawan fisik Tempered Cover Kaca


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !
    WhatsApp Online Chat !