Resistance Water Capacitive Tutul Panel 10.1 Inch Kanthi Tempered Cover Kaca

Short Description:

Detailed Product Description Size: 10.1 Inch Structure: 0.7mm Cover + 0.55mm ITO Sensor (G+G) Interface: USB OS Supported: Win7, Win8, Win10, XP, Android, Linux, WCE Color: Black Chipset: ILItek, EETI Water resistance Capacitive Touch Panel 10.1 inch with Tempered Cover Glass Specification: 1 Viewing area 223.72*126.28mm 2 OD of cover lens 256.9*159.46mm 3 AA of ITO sensor 224.72*127.28mm 4 OD of ITO sensor 242.58*143.31mm 5 Structure 6mm cover lens+1.1mm ITO sensor 6 ...


  • Panggonan Asal: China
  • Jeneng Brand: q-tutul
  • Certification: CE, RoHS, FCC
  • Price: rembagan
  • Details Packaging: paket kaca Standard
  • Delivery Time: 10-15dina
  • Sarat Pembayaran: T / T
  • Sumber Kabisan: 20K pcs / sasi
  • Detail produk

    Tags Product

    Gambaran Rinci Product
    Size: 10.1 Inch struktur: 0.7mm Cover + 0.55mm bune Sensor (G + G)
    Interface: USB OS didhukung: Win7, Win8, Win10, XP, Android, Linux, WCE
    warna: Black chipset: ILItek, EETI
    resistance banyu Capacitive Tutul Panel 10.1 inch karo Tempered Cover Kaca

    Keterangan:

    1 ndeleng area 223,72 * 126.28mm
    2 OD saka lensa tutup 256,9 * 159.46mm
    3 AA saka sensor Ito 224,72 * 127.28mm
    4 OD saka sensor Ito 242,58 * 143.31mm
    5 struktur lensa tutup 6mm + sensor bune 1.1mm
    6 chipset ILItek, EETI
    7 transmittance ≥85%
    8 atose luwih saka 7H
    9 lingkungan makarya -10-60 ℃
    10 lingkungan Storage -10-65 ℃
    11 nilai tutul 1-10 TCTerms adhedhasar OS.

    Digambaraken panel Tutul Capacitive:

    • Digambaraken Panel tutul capacitive sing dibangun karo loro lapisan paralel of Langkawi nanging, nanging kados Panel resistive tutul lawas lan mirah, lapisan bune ing panel tutul capacitive digambaraken sing ngetokake kuwasane nggawe antarane loro sheets saka kaca dening adesif optically cetha.
    • Ana longkangan online antarane lapisan kaya ing panel tutul resistive.
    • Pola ing loro lapisan bune podo mbentuk kothak kapasitor.
    • Kothak listrik kapasitor iki sing digambaraken liwat lapisan ndhuwur kaca.
    • Nalika pangguna panggonan driji cedhak pelataran saka panel tutul, iku pasangan karo bidhang listrik.
    • kopling berubah ing kapasitansi sawetara saka kapasitor ing sacedhake saka driji.
    • Algoritma ngowahi owah-owahan ing kapasitansi menyang lokasi bebarengan sumbu X lan Y saka panel.

    proses pembangunan:

    • Nampa file technical customer kang, kalebu PCAP drawing, specification LCD.
    • Rekomendasi standar utawa ngatur produk adhedhasar syarat customer kang.
    • Offer engineering drawing kanggo konfirmasi lan isi ing wangun kick-off project.
    • Priksa conto miturut drawing dikonfirmasi.
    • Debug conto adhedhasar ing wangun kick-off, supaya FW.
    • Kirimi conto kanggo pelanggan kanggo konfirmasi. Kurban kabeh ndhukung technical karo kang customer bakal supaya Panel tutul bisa uga.
    • produksi Pilot.
    • produksi massa

    kaluwihan:

    • Fisik tempered kaca tutup, ndhukung werni saking 500g Mudhun ing tengah saka 1.3m dhuwur.
    • Meningkat kekiatan lan linuwih
    • bukti banyu, anti-jeblugan.
    • fasilitas profesional lan desain banget
    • kapasitas produksi Optimized
    • Optimized tingkat ngasilaken produksi.

    aplikasi:

    pabrik Automation
    Industrial Control
    Medical Equipment
    Retail Kiosks
    Auto Industry
    terminal POS
    Financial - ATM & Bill Pay Kiosks
    mimpin:

    • Barang ing Simpenan, 2-3 dina sawise PO.
    • Kanggo conto selaras, 15 dina sawise konfirmasi drawing engineering.
    • Massa produksi, 18-20 dina sawise PO.

    layanan Kintunan:

    FedEx, DHL, UPS, TNT, Aramex etc.

    Teknik drawing:

    Resistance Water Capacitive Tutul Panel 10.1 Inch Kanthi Tempered Cover Kaca
    Resistance Water Capacitive Tutul Panel 10.1 Inch Kanthi Tempered Cover Kaca

    Banget anti banyu:

    Resistance Water Capacitive Tutul Panel 10.1 Inch Kanthi Tempered Cover Kaca


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !
    WhatsApp Online Chat !