USB 10 Point Capacitive Layar 14 Inch, Compatibility Kuwat

Short Description:

14inch USB Capacitive Multi Touch Panel for vending machine with touch screen Basic specification: Size 14 inch Total thickness 2.4±0.3mm Outline of Cover Lens 335*200±0.3mm Outline of ITO Sensor 330*195±0.3mm Viewing Area 311*176±0.3mm Active Area 314*179±0.3mm Interface USB Input voltage 5V Response time 10ms Report rate 100 HZ Input method Hand writing or capacitive pen Transmittance ﹥85% Package list 14 inch Touch panel,controller board and USB cable Advanta...


  • Panggonan Asal: China
  • Jeneng Brand: q-tutul
  • Certification: CE, RoHS, FCC
  • Price: rembagan
  • Details Packaging: paket kaca Standard
  • Delivery Time: 10-15dina
  • Sarat Pembayaran: T / T
  • Sumber Kabisan: 20K pcs / sasi
  • Detail produk

    Tags Product

    14inch USB Capacitive Multi Touch Panel kanggo vending machine karo layar tutul

    specification dhasar:

    Size 14 inch
    Total kekandelan 2.4 ± 0.3mm
    Njelaske nganggo bentuk garis saka Cover Jarak 335 * 200 ± 0.3mm
    Njelaske nganggo bentuk garis saka Ito Sensor 330 * 195 ± 0.3mm
    ndeleng Area 311 * 176 ± 0.3mm
    Area aktif 314 * 179 ± 0.3mm
    Interface USB
    voltase input 5V
    wektu Response 10ms
    Report tingkat 100 Hz
    cara input nulis tangan utawa pen capacitive
    transmittance > 85%
    dhaftar paket panel Tutul 14 inch, Papan controller lan kabel USB

    Advantage s:

    • Highly efisiensin Produksi Line.
    • Optimized Rate ngasilaken.
    • Resolusi paling, Sensitive & Fast Response.
    • Optimized Kapasitas Produksi
    • Dhuwur suhu Proses kemampuan.
    • Meningkat Kekiatan lan Reliability.
    • Facilities Professional & Design banget.
    • OEM ditrima.

    Wektu kiriman:

    • Conto ing Simpenan: 1 ~ 3 days apa
    • project selaras: 10 ~ 15days kanggo conto
    • produksi massa: 10 ~ 18days

    Digambaraken Capacitive Tutul panel:

    • Digambaraken Panel tutul capacitive sing dibangun karo loro lapisan paralel of Langkawi nanging, nanging kados Panel resistive tutul lawas lan mirah, lapisan bune ing panel tutul capacitive digambaraken sing ngetokake kuwasane nggawe antarane loro sheets saka kaca dening adesif optically cetha.
    • Ana longkangan online antarane lapisan kaya ing panel tutul resistive.
    • Pola ing loro lapisan bune podo mbentuk kothak kapasitor.
    • Kothak listrik kapasitor iki sing digambaraken liwat lapisan ndhuwur kaca.
    • Nalika pangguna panggonan driji cedhak pelataran saka panel tutul, iku pasangan karo bidhang listrik.
    • kopling berubah ing kapasitansi sawetara saka kapasitor ing sacedhake saka driji.
    • Algoritma ngowahi owah-owahan ing kapasitansi menyang lokasi bebarengan sumbu X lan Y saka panel.

    drawing Technical:

    USB 10 Point Capacitive Layar 14 Inch, Compatibility Kuwat

    USB 10 Point Capacitive Layar 14 Inch, Compatibility Kuwat


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !
    WhatsApp Online Chat !