Nglukis Cover Jarak USB Capacitive Multi Touch Screen kanggo 15.6 "Layar Monitor

Short Description:

Thick Cover Lens USB Capacitive Multi Touch Screen for 15.6″ Touch Screen Monitor Product Specification: Size: 15.6inch Total Thickness: 2.4±0.3mm Outline of Cover Lens: 386.81*237.12±0.3mm Outline of ITO Sensor: 360.72*212.82±0.3mm Viewing Area: 345.23*194.54±0.3mm Active Area: 348.23*197.54±0.3mm TP Structure: G+G Controller: ILITEK, WEIDA, EETI, Silicon Works etc.(Optional) Cover glass thickness: 1.1mm,1.8mm,2mm,3mm,4mm,5mm,6mm (Optional) Cover glass treatments: ...


  • Panggonan Asal: China
  • Jeneng Brand: q-tutul
  • Certification: CE, RoHS, FCC
  • Price: rembagan
  • Details Packaging: paket kaca Standard
  • Delivery Time: 10-15dina
  • Sarat Pembayaran: T / T
  • Sumber Kabisan: 20K pcs / sasi
  • Detail produk

    Tags Product

    Nglukis Cover Jarak USB Capacitive Multi Touch Screen kanggo 15.6 "Layar Monitor

    Keterangan Product:

    Size: 15.6inch
    Total kekandelan: 2.4 ± 0.3mm
    Njelaske nganggo bentuk garis saka Cover Jarak: 386.81 * 237.12 ± 0.3mm
    Njelaske nganggo bentuk garis saka Ito Sensor: 360.72 * 212.82 ± 0.3mm
    Ndeleng Area: 345.23 * 194.54 ± 0.3mm
    Aktif Area: 348.23 * 197.54 ± 0.3mm
    Struktur TP: G + G
    controller: ILITEK, Weida, EETI, Silicon Works etc. (Opsional)
    Nutupi kekandelan kaca: 1.1mm, 1.8mm, 2mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm (Opsional)
    Nutupi pangobatan kaca: AG, AR, AF, AE (Opsional)
    antarmuka CTP: USB
    sistem operasi: Win7, Win8, Win10, WCE, Android, Linux, XP
    Apa suhu lan asor: -20 ° C ~ 70 ° C, 20 ~ 85% RH, non-condensing
    lingkungan Storage lan asor: -30 ° C ~ 80 ° C, 20 ~ 85% RH, non-condensing
    transparan ≥85%
    wektu Response: <10ms
    discharge ESD Air: 8KV
    ESD Contact discharge: 4KV
    Pen ngengingi urip: ≥10,000,000 / titik
    Pen ngusapake Kekiatan: ≥500,000 kaping
    Finger urip Tutul: ≥35,000,000 kaping
    sertifikasi: CE, FCC, RoHS
    Rasio aspek: 16: 9
    Report rate: 100HZ
    cara input: Finger utawa capacitive pen
    Warranty: 1 Year

    Capacitive Layar :

    Layar tutul Capacitive banget beda karo layar resistive tutul tradisional. Nalika layar tutul resistive dianggo, sampeyan mung bisa ngadili titik tutul. Lan yen ana loro utawa luwih nilai tutul, sampeyan ora bisa nggawe pengadilan tengen. Dadi ing layar tutul resistive mung dianggo kanggo ngadili tumindak prasaja kayata klik, seret lan selehake. Layar multi-tutul capacitive bisa decompose tutul pangguna menyang colleting sinyal multi-titik lan nentokake pinunjul saka sinyal, lan ngrampungake pengadilan tumindak Komplek. Menapa malih, sampeyan bisa aran iku nalika entheng tutul capacitive panel sensor tutul digambaraken. kekiatan luwih, luwih saka 90% tingkat transmisi cahya, transparan dhuwur saka layar resistive tutul tradisional sing kaluwihan produk kita.

    Delivery Time:

    • Conto ing Simpenan: 1 ~ 3 days apa
    • project selaras: 10 ~ 15days kanggo conto
    • produksi massa: 10 ~ 18days

    FAQ:

    • Q. Apa sing pabrik utawa dagang perusahaan?
    • A: Kita pabrik.
    • Q. Ora produk duwe CE & RoHS sertifikat?
    • A: Ya.
    • Q. Apa cara kapal?
    • A: Miturut segara / online / Express, kang cara kanggo digunakake ing basis saka syarat customer kang.
    • Q. Apa cara pembayaran?
    • A: T / T, 30% simpenan sadurunge produksi, imbangan sadurunge pangiriman.
    • Q. Apa ukuran layar tutul bisa Pabrik?
    • A: 3,5 "kanggo 65", ukuran ageng sing nggoleki lan ngembangaken.

    aplikasi:

    • Tutul layar Kabeh ing siji Komputer
    • Layar laptop Tutul
    • Machine POS
    • industri Control Industrial
    • Tutul Monitor
    • Kiosks informasi
    • Gaming, Lottery ECT
    • marketing multimedia
    • Banking / Fanancial System
    • Tutul Table

    Gambar Technical:
    Nglukis Cover Jarak USB Capacitive Multi Touch Screen kanggo 15.6 "Layar Monitor

    Nglukis Cover Jarak USB Capacitive Multi Touch Screen kanggo 15.6 "Layar Monitor


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !
    WhatsApp Online Chat !