Babagan awake dhewe

hhglkajgoi1

Shenzhen Quan Tutul Electronics Co., Ltd. dumunung ing MeiYing (Songbai) Zhihui Innovation Park, Yanluo Street, Bao'an District, Shenzhen City, Langkawi District. Kanthi transportasi trep, iku perusahaan account sing wis pengalaman profesional ing R & D lan produksi layar tutul capacitive sawise 12 taun pengalaman industri. Perusahaan iki fokus ing aplikasi tampilan tutul, pandhu arah automotive lan inovasi industri ing produk teknologi anjog ing donya.
 
     Our team mainly serves precision instrumentation, high-end industrial, medical touch, car navigation, smart home, mobile devices and other electronic products.
 
     Adhedhasar seni lan integritas nggoleki, perusahaan njupuk tampilan global, nempel wigati kanggo pilihan saka bahan mentahan-kelas kapisan lan kualitas layanan customer. Our company wis liwati ISO9001: 2008 sertifikat sistem manajemen kualitas lan sertifikat ISO / TS16949.
Kita bisa cepet nyedhiyani solusi dikarepake produk lan ngirim long-term, 3.0-100inch kualitas stabil, biaya-efektif layar tutul capacitive. Kita produk sing utamané diekspor kanggo Eropah,

bab


WhatsApp Online Chat !
WhatsApp Online Chat !