18,5 "Tutul Panel Waterproof karo ILITEK utawa EETI Controller Board karo jinis cob

Short Description:

Detailed Product Description Size: 18.5 Inch Structure: 3mm Cover + 1.1mm ITO Sensor Interface: USB OS Supported: Win7, Win8, Win10, XP, Android, Linux, WCE Color: Black Chipset: EETI, ILItek 18.5″ Waterproof Touch Panel with ILItek & EETI controller board Specification 1 Viewing area 410.8*231.4mm 2 OD of cover lens 446.05*271.18mm 3 AA of ITO sensor 413.8*234.4mm 4 OD of ITO sensor 427.1*249.68mm 5 Structure 3mm cover lens+1.1mm ITO sensor 6 Chipset ILItek,...


  • Panggonan Asal: China
  • Jeneng Brand: q-tutul
  • Certification: CE, RoHS, FCC
  • Price: rembagan
  • Details Packaging: paket kaca Standard
  • Delivery Time: 10-15dina
  • Sarat Pembayaran: T / T
  • Sumber Kabisan: 20K pcs / sasi
  • Detail produk

    Tags Product

    Gambaran Rinci Product
    Size: 18,5 Inch struktur: Cover 3mm + 1.1mm bune Sensor
    Interface: USB OS didhukung: Win7, Win8, Win10, XP, Android, Linux, WCE
    warna: Black chipset: EETI, ILItek

    18,5 "Tutul Panel Waterproof karo ILItek & EETI controller Papan

    Keterangan

    1 ndeleng area 410,8 * 231.4mm
    2 OD saka lensa tutup 446,05 * 271.18mm
    3 AA saka sensor Ito 413,8 * 234.4mm
    4 OD saka sensor Ito 427,1 * 249.68mm
    5 struktur lensa tutup 3mm + sensor bune 1.1mm
    6 chipset ILItek, EETI
    7 transmittance ≥85%
    8 atose luwih saka 7H
    9 lingkungan makarya -10-60 ℃
    10 lingkungan Storage -10-65 ℃
    11 nilai tutul 1-10 TCTerms adhedhasar OS

    proses Development

    • Nampa file technical customer kang, kalebu PCAP drawing, specification LCD.
    • Rekomendasi standar utawa ngatur produk adhedhasar syarat customer kang.
    • Offer engineering drawing kanggo konfirmasi lan isi ing wangun kick-off project.
    • Priksa conto miturut drawing dikonfirmasi.
    • Debug conto adhedhasar ing wangun kick-off, supaya FW.
    • Kirimi conto kanggo pelanggan kanggo konfirmasi. Kurban kabeh ndhukung technical karo kang customer bakal supaya Panel tutul bisa uga.
    • produksi Pilot.
    • produksi massa

    kaluwihan

    • Fisik tempered kaca tutup, ndhukung werni saking 500g Mudhun ing tengah saka 1.3m dhuwur.
    • Meningkat kekiatan lan linuwih
    • bukti banyu, anti-jeblugan.
    • fasilitas profesional lan desain banget
    • Optimized Kapasitas Produksi
    • Optimized Kapasitas Produksi

    wektu Lead

    • Barang ing Simpenan, 2-3 dina sawise PO.
    • Kanggo conto selaras, 15 dina sawise konfirmasi drawing engineering.
    • Massa produksi, 18-20 dina sawise PO.

    layanan kintunan

    FedEx, DHL, UPS, TNT, Aramex etc.

    Teknik drawing

     

    18,5 "Tutul Panel Waterproof karo ILITEK utawa EETI Controller Board karo jinis cob

     

    18,5 "Tutul Panel Waterproof karo ILITEK utawa EETI Controller Board karo jinis cob

     

     

    18,5 "Tutul Panel Waterproof karo ILITEK utawa EETI Controller Board karo jinis cob


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !
    WhatsApp Online Chat !