15,6 "Water resistance Capacitive Tutul Panel karo Fisik Tempered Cover Kaca

Short Description:

Detailed Product Description Size: 15.6 Inch Structure: 1.1mm Cover + 0.7mm ITO Sensor (G+G) Interface: USB OS Supported: Win7, Win8, Win10, XP, Android, Linux, WCE Color: Black Chipset: ILItek, EETI  15.6″ Water resistance Capacitive Touch Panel with Physically Tempered Cover Glass Specification: 1 Viewing area 295.02*166.57mm 2 OD of cover lens 354*226mm 3 AA of ITO sensor 296.8*168.3mm 4 OD of ITO sensor 323.65*201mm 5 Structure 6mm cover lens+1.1mm ITO sensor ...


  • Panggonan Asal: China
  • Jeneng Brand: q-tutul
  • Certification: CE, RoHS, FCC
  • Price: rembagan
  • Details Packaging: paket kaca Standard
  • Delivery Time: 10-15dina
  • Sarat Pembayaran: T / T
  • Sumber Kabisan: 20K pcs / sasi
  • Detail produk

    Tags Product

    Gambaran Rinci Product
    Size: 15,6 Inch struktur: 1.1mm Cover + 0.7mm bune Sensor (G + G)
    Interface: USB OS didhukung: Win7, Win8, Win10, XP, Android, Linux, WCE
    warna: Black chipset: ILItek, EETI
     15,6 "Water resistance Capacitive Tutul Panel karo Fisik Tempered Cover Kaca

    Keterangan:

    1 ndeleng area 295,02 * 166.57mm
    2 OD saka lensa tutup 354 * 226mm
    3 AA saka sensor Ito 296,8 * 168.3mm
    4 OD saka sensor Ito 323,65 * 201mm
    5 struktur lensa tutup 6mm + sensor bune 1.1mm
    6 chipset ILItek, EETI
    7 transmittance ≥85%
    8 atose luwih saka 7H
    9 lingkungan makarya -10-60 ℃
    10 lingkungan Storage -10-65 ℃
    11 nilai tutul 1-10 TCTerms adhedhasar OS.

    Digambaraken panel Tutul Capacitive:

    • Digambaraken Panel tutul capacitive sing dibangun karo loro lapisan paralel of Langkawi nanging, nanging kados Panel resistive tutul lawas lan mirah, lapisan bune ing panel tutul capacitive digambaraken sing ngetokake kuwasane nggawe antarane loro sheets saka kaca dening adesif optically cetha.
    • Ana longkangan online antarane lapisan kaya ing panel tutul resistive.
    • Pola ing loro lapisan bune podo mbentuk kothak kapasitor.
    • Kothak listrik kapasitor iki sing digambaraken liwat lapisan ndhuwur kaca.
    • Nalika pangguna panggonan driji cedhak pelataran saka panel tutul, iku pasangan karo bidhang listrik.
    • kopling berubah ing kapasitansi sawetara saka kapasitor ing sacedhake saka driji.
    • Algoritma ngowahi owah-owahan ing kapasitansi menyang lokasi bebarengan sumbu X lan Y saka panel.

    proses pembangunan:

    • Nampa file technical customer kang, kalebu PCAP drawing, specification LCD.
    • Rekomendasi standar utawa ngatur produk adhedhasar syarat customer kang.
    • Offer engineering drawing kanggo konfirmasi lan isi ing wangun kick-off project.
    • Priksa conto miturut drawing dikonfirmasi.
    • Debug conto adhedhasar ing wangun kick-off, supaya FW.
    • Kirimi conto kanggo pelanggan kanggo konfirmasi. Kurban kabeh ndhukung technical karo kang customer bakal supaya Panel tutul bisa uga.
    • produksi Pilot.
    • produksi massa

    kaluwihan:

    • Fisik tempered kaca tutup, ndhukung werni saking 500g Mudhun ing tengah saka 1.3m dhuwur.
    • Meningkat kekiatan lan linuwih
    • bukti banyu, anti-jeblugan.
    • fasilitas profesional lan desain banget
    • kapasitas produksi Optimized
    • Optimized tingkat ngasilaken produksi.

    aplikasi:
    Factory Automation
    Industrial Control
    Medical Equipment
    Retail Kiosks
    Auto Industry
    terminal POS
    Financial - ATM & Bill Pay Kiosks
    mimpin:

    • Barang ing Simpenan, 2-3 dina sawise PO.
    • Kanggo conto selaras, 15 dina sawise konfirmasi drawing engineering.
    • Massa produksi, 18-20 dina sawise PO.

    layanan Kintunan:
    FedEx, DHL, UPS, TNT, Aramex etc.
    Teknik drawing:

    15,6 "Water resistance Capacitive Tutul Panel karo Fisik Tempered Cover Kaca
    15,6 "Water resistance Capacitive Tutul Panel karo Fisik Tempered Cover Kaca

    Banget anti banyu:

    15,6 "Water resistance Capacitive Tutul Panel karo Fisik Tempered Cover Kaca


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !
    WhatsApp Online Chat !